Sectiebouw

 

Dankzij jarenlange ervaring in de scheepsbouw zijn wij ook zeer bedreven met sectiebouw. Dit is natuurlijk wel heel gemakkelijk om te zeggen en daarom willen we het ook graag bewijzen.

Wij werken bij onze opdrachtgevers op locatie, op deze manier heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om gedurende de looptijd van het project op elk moment de voortgang en de kwaliteit te beoordelen.

Ook een groot voordeel hiervan is dat je geen extra logistieke kosten maakt.

Al vanaf 2013 bouwen wij voor een grote Duitse werf diverse soorten secties (blokken) zoals dubbele bodems, hotelblokken, achterschipblokken inklusief bolders, lieren, fairleads e.d., voorschepen en midschipssecties van rijnpassagiersboten etc.

Verder bouwen wij voor een scheepswerf in het noorden van Friesland diverse onderdelen voor jachten zoals verschansingen, widebodies, vloeren  en midschipsecties.

 

Klein ijzerwerk


Ook monteren wij klein ijzerwerk aan boord van cruiseschepen zoals doorvoeringen, kabelbanen, handrail en railingwerk.

 

 

Werkvoorbereiding

 
Vanwege de korte levertijden is het soms moeilijk om snel productiegegevens (zoals DXF's en profieltekeningen) uit de werktekeningen te verkrijgen. Voor deze bedrijven zijn wij een goede oplossing, hier kan men uw productie van unieke secties of projecten snel op gang helpen.
 
 
 
Projectbegeleiding
 
Voor steeds meer bedrijven is het noodzakelijk om orders te pakken die je pakken kunt en soms is de benodigde kennis om het project tot een succesvol einde te brengen niet in huis, hiervoor kunt u contact opnemen met Ergoss. Hier kan dan een compleet plan opgesteld worden zodat u weet wat er voor nodig is om dit project tot volle tevredenheid af te ronden. Dit plan kan desgewenst bestaan uit:
- bepaling van bouwwijze,
- bepaling van bouwvolgorde,
- een deugdelijke voortgangsplanning,
- voortgangsbewaking,
- bepaling van de benodigde capaciteiten van verschillende productieafdelingen, 
- indien nodig het bepalen van posities van stuiken om subsecties te creëren,
- bouwplaatsindelingen,
- benodigde kraancapaciteiten,
- etc., etc...

Bedrijfsoptimalisatie

In deze tijd is het zeer belangrijk voor scheepswerven om zo snel en goedkoop mogelijk de schepen te produceren. 
Om dit te behalen kunt u Ergoss inschakelen om uw productieproces door te laten nemen en een plan op te stellen om uw productie zo efficiënt mogelijk te maken.