Sectiebouw

 

Dankzij jarenlange ervaring in de scheepsbouw zijn wij ook zeer bedreven met sectiebouw. Dit is natuurlijk wel heel gemakkelijk om te zeggen en daarom willen we het ook graag gaan bewijzen.

 

we beschikken over een bedrijfshal van 75 bij 20 mtr. Alwaar we secties tot ca. 8 mtr. Breedte naar buiten kunnen rijden. De hal staat dicht bij het vaarwater en de secties kunnen dus per ponton bij de klant afgeleverd worden.

 

Met deze hal zijn wij in staat om secties te bouwen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 

Klein ijzerwerk


ook maken wij het klein ijzerwerk dat u nodig bent, dit kan bestaan uit bordessen, bolders, ladders, fundamenten, dikwandige ventilatie kanalen etc.

 

 

Werkvoorbereiding

 
Vanwege de korte levertijden is het soms moeilijk om snel productiegegevens (zoals DXF's en profieltekeningen) uit de werktekeningen te verkrijgen. Voor deze bedrijven zijn wij een goede oplossing, hier kan men uw productie van unieke secties of projecten snel op gang helpen.
 
 
 
Projectbegeleiding
 
Voor steeds meer bedrijven is het noodzakelijk om orders te pakken die je pakken kunt en soms is de benodigde kennis om het project tot een succesvol einde te brengen niet in huis, hiervoor kunt u contact opnemen met Ergoss. Hier kan dan een compleet plan opgesteld worden zodat u weet wat er voor nodig is om dit project tot volle tevredenheid af te ronden. Dit plan kan desgewenst bestaan uit:
- bepaling van bouwwijze,
- bepaling van bouwvolgorde,
- een deugdelijke voortgangsplanning,
- voortgangsbewaking,
- bepaling van de benodigde capaciteiten van verschillende productieafdelingen, 
- indien nodig het bepalen van posities van stuiken om subsecties te creëren,
- bouwplaatsindelingen,
- benodigde kraancapaciteiten,
- etc., etc...

Bedrijfsoptimalisatie

In deze tijd is het zeer belangrijk voor scheepswerven om zo snel en goedkoop mogelijk de schepen te produceren. 
Om dit te behalen kunt u Ergoss inschakelen om uw productieproces door te laten nemen en een plan op te stellen om uw productie zo efficiënt mogelijk te maken.

afbeeldingen